Gucci och Falca – Två nya fadderhundar

Några hundar kommer aldrig att få chansen till ett eget hem. Vissa av dessa uppehåller sig utanför hägnen i Cernavoda och Medgidia, medan andra ges skydd inne i hägnen. Dessa hundar lämpar sig inte för adoption av flera orsaker; en del har för alltid tappat förtroendet för människan, andra kan vara ”skarpa”. Några hundar trivs endast i frihet. De flesta av dessa hundar är födda på gatan. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare… idag bor de i sina jordhålor eller i enstaka hundkojor som personalen har satt ut. De känner trygghet i närheten till hägnet, att få mat varje dag, att inte glömmas bort. Dessa hundar kommer aldrig att överges av SaveTheDogs. De är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård.

På bilderna ovan ser Du två nya hundar i vårt fadderprogram – Gucci som hittades svårt biten på gatan, och Falca som låg vid vägen, näst intill medvetslös, efter att ha blivit påkörd av en bil.
Du kan läsa mer om dessa vackra pojkar, samt de andra hundarna i fadderprogrammet här.

%d