Kampanj: VINTERHUNDAR

Vintern närmar sig nu alltmer – även i Cernavoda och Medgidia. Hägnhundarna går en tuff tid till mötes, med isande, råa vindar, minusgrader och snöfall. Vi har hundar i vårt adoptionsprogram som väntat år efter år och ännu aldrig haft förmånen att få kura ihop sig inomhus med varma vintertassar när kylan härskar ute. De har väntat på ett bättre liv som hela tiden på något sätt varit ouppnåeligt. Under tiden passerar tiden stilla – och hundarnas liv förbrukas utan att de någonsin fått uppleva det härliga som hundlivet i Sverige medför, egna människor som älskar en ovillkorligt och ser till att inget fattas. Vi startar nu vår vinterkampanj ”Vinterhundar” för att hjälpa dessa sedan länge längtande och väntande hundar in i värmen.

Kampanjen har en egen sida som ni hittar här, och innebär ett finansiellt sponsrande av hundarna i grupp. Därmed kan överlåtelsekostnaden för varje hund sänkas till målet 2500 kr, en lägre kostnad som vi hoppas kan hjälpa dem till det efterlängtande hemmet. Du kan fritt donera valfri summa som kommer samtliga kampanjhundar tillgodo – i turordning. När den första vinterhunden uppnått kampanjmålet övergår inkommande summor till nästa hund i turordningen – och så vidare – tills samtliga hundar har kunnat täckas.

Nu är ju inte målet i sig att bara sänka hundarnas överlåtelsekostnad – utan att de ska uppmärksammas och även adopteras. Dessa hundar är alla underbara personligheter som bara inte ”upptäckts” av någon. De kommer att bringa sina framtida ägare glädje och kamratskap utöver det vanliga. Vi gör nu alla en kämpe-insats med förhoppningen att välkomna dem alla till Sverige före årets slut.

Ditt bidrag märker du ”Vinterhundar”. Skriv även ”Godkänner PUL om vi får publicera ditt namn på hemsidan.
Våra ”Vinterhundar” behöver Din hjälp för att kunna förverkliga drömmen – resan till Sverige.

Plusgiro 355 425-0
TACK!

%d