Min blivande matte valde bort mig – nu behöver jag Din hjälp!


Hej!
Danny Boy här. Jag trodde jag skulle landa i mitt nya hem nu i slutet av oktober men min blivande matte valde bort mig. Hur ska det nu gå för mig? Jag har ju förberett mig med pass och medicinska åtgärder och nu har jag ingen som väntar på mig.
Min mamma bor i Sverige och även brorsan Gemini – nu var det min tur att resa till hundparadiset Sverige. Snälla Du som kan ta emot mig – hör av Dig till Hundhjälpen så hjälper de oss att nå varandra. Jag lovar att göra mitt bästa för att vara snäll och duktig, men Du måste förstå att allt blir nytt för mig och att jag kan behöva lite tid för att lära mig att ”bli svensk”. Jag har ett gott hjärta och saknar nu bara att få höra ihop med någon eller några snälla människor.
Jag vill bli ”viktig” för någon.

Varma tasshälsningar från,
Danny Boy

%d