Brev från Puppy

Hej alla!

Puppy här. Jag blev anfallen av stora hundar när jag var pytteliten. De slet och drog i mig och det gjorde så ont. Jag fick stora sår överallt och jag blödde förskräckligt. Det var så illa att jag trodde att jag faktiskt var död, jag minns inte hur det kom sig att jag så småningom vaknade till i famnen på en snäll människa, i en bil och på väg till vad människan sade vara räddningen. Jag tuppade av igen men man har berättat för mig att jag kom till hundkliniken i Cernavoda. En veterinär och hennes assistent stod och väntade på mig och satte genast igång att undersöka mig. Jag hade ont och skrek. Då fick jag en spruta och sedan minns jag inget igen – jag ska ha varit nedsövd – vad nu det är. När jag vaknade var jag blå och såg konstig ut. Man hade tråcklat kors och tvärs över min kropp, en slang stack ut. Glad blev jag att jag i alla fall såg helare ut – det blödde ingenstans. Nu fick jag en korg med en gosig filt i – och lite leksaker och så fick jag vila inne på kliniken tills jag var helt bra. Varje dag fick jag riktigt god mat – jag tror bestämt att man skämde bort mig lite då det var så synd om mig. Visserligen kom veterinären ibland och stack mig lite – vaccinerade mig, sa hon. Jag fick också äta lite konstiga piller som smakade pyton. Strunt i det – nu är jag FRISK och GLAD.

Jag till tacka alla som hjälpte mig när jag höll på att dö! Ni har gett mig livets gåva. Tack snälla räddare på gatan, tack snälla veterinären och alla som skötte om mig när jag var som sjukast och hade så ont. Tack alla som gjorde detta möjligt genom att finansiellt stödja verksamheten i hägnen. Hade ni i Sverige inte brytt er om oss rumänska stackare så hade inte de pengar funnits som faktiskt räddade mitt liv. Jag tycker om er alla och skickar en nos-puss.

Just nu har Hundhjälpen en insamling för att kunna hjälpa alla de stackars valpar som övergivna och skadade kommer in till kliniken i höst – och som under höst och vinter behöver vård och mat för att till våren komma in i ett adoptionsprogram. Jag blir glad om mina vänner får hjälp – jag ska leka med dem och muntra upp dem.

Hälsningar,

Puppy

 

Plusgiro 355 425-0

Märk din gåva ”Valpar”. Skriv godkänner PUL om du vill att vi ska publicera ditt namn i vår gåvoredovisning.

1000 kr tar en svårt sjuk / skadad valp genom krisen, då inkluderat den medicinska vården.
200 kr ger den växande valpen näringsrik mat i en månad.
100 kr ger den en varm filt att gosa in sig i och någon leksak att sysselsätta sig med.
100 kr ger den fullständigt vaccinationsskydd.

Visst ställer även Du upp för våra minsta skyddslingar?

%d bloggare gillar detta: