Nu byggs katthuset i Medgidia!

Våra kära katter får fira jul i sitt nya katthus, tack vare dina donationer!Byggandet av ett nytt katthus i Medgidia har just påbörjats.
Byggnaden med två rum kommer att täcka en yta av ca 25m2, vara ljus och hygienisk samt ha en anslutande liten utegård. Fönster bl a i taket kommer att ge ett fint ljusinsläpp. Vattenautomatik kommer att installeras och byggnaden kommer att isoleras, vilket i kombination med ett klimatsystem kommer att kunna hålla en för katterna behaglig temperatur, såväl sommar som vinter. Personalen ska kunna röra sig fritt och enkelt kunna utföra sitt arbete. Katternas utrymmen ska erbjuda dem en trevlig vistelse där såväl behov av aktivitet som social samvaro tillgodoses. Katterna garanteras också trygghet i denna miljö som utformats för deras behov.
Ett stort tack till alla som har bidragit till detta!

På bilden ser vi Filippo Agostino (Chef för STD Rumänien) tillsammans med Alessandra (rådgivare för STD Italien) som i dagarna befinner sig i Rumänien för att ge teknisk rådgivning.

%d bloggare gillar detta: