Två halvor av en själ!


Ibland blir en vänskap så stark att det känns som om de båda vännerna egentligen är två halvor av samma själ. Man känner så innerligt för varandra, läser av varandra ordlöst, leker och vilar med varandra och stöttar varandra vid behov. Livet kan väl inte vara vackrare. Att dela sin själ är att höra ihop – för alltid. Detta gäller Mitch och Tyson – de underbara grabbar som huserar tillsammans i hägnet i Cernavoda. Stabile Tyson tog sig genast an den vettskrämde Mitch när han anlände till hägnet, gav honom trygghet och kamratskap. Tack vare stödet från Tyson kunde Mitch utvecklas till en glad och godmodig grabb som älskar livet. Deras vänskap är långt utöver det vanliga och de bör få leva tillsammans för all framtid. Var finns Du som kan ge dessa fantastiska grabbar denna möjlighet! De har så mycket att erbjuda i form av vänskap och glädjestunder. Vi ger Dig som kan ge båda pojkarna ett livslångt hem ett förmånligt erbjudande. Läs mera om Mitch här och Tyson här.

%d bloggare gillar detta: