Årets bästa dag!

Lördagen 16e augusti blev en höjdpunkt för oss på Hundhjälpen. Då ägde vår stora hundträff rum i Tullinge, Stockholm. Ca 100 hundar med ägare och vänner slöt upp till en trevlig dag, där vi alla förenades i vårt gemensamma intresse – den fantastiska rumänska gatuhunden. Hundarna gladdes att återse gamla kamrater och vi människor minglade. Vädret var omväxlande så del av tiden tillbringades inomhus där det fanns info-bord, lotteri, försäljning av produkter och fika samt loppis. Utomhus bjöds på tipsrunda samt en ”hund-parad” där samtliga hundar belönades med 1:a pris för sina goda egenskaper. Svenska Djurambulansen var även på plats och berättade om sin verksamhet med att transportera sjuka eller skadade djur till veterinär och djursjukhus.

Från hägnet i Medgidia i Rumänien kom Adrian (adoptionsansvarig) och Catalin (veterinärassistent). De fick glädjen att återse många av sina gamla skyddslingar som nu bor i goda svenska hem. Det blev många känslosamma möten och fina minnen att ta med sig hem, samt en sporre i det fortsatta arbetet.

Vi vill tacka alla närvarande för att ni gjorde detta till en underbar dag. Vi riktar också ett särskilt tack till våra sponsorer; If, Hööks Uppsala, Animail, Albins leksaker samt privatpersonerna Birgitta Alneroth, Trollmor Anne-Marie Palm, Susanne Karlsson och Annika Wiberger Nilsson. Ett stort tack även till djurfotografen Tuss Bennergård för de fina bilderna hon tog på träffen.

Klicka på bilden nedan för att se fler härliga bilder från träffen!

%d bloggare gillar detta: