Vi vädjar för vår vackre Don!

DonMadde

Don är en hund med mega-potential – som inte alls kommer till sin rätt i hägnet. Han är glad och pigg med en positiv syn på livet. Han älskar att bli uppmärksammad och stortrivs i människors sällskap. Han är en kille som kommer att glädja det friluftsälskande unga paret eller den aktiva familjen. Don kommer att med stor entusiasm ställa upp på äventyr och strapatser, men också krypa lugnt ihop i soffhörnan för att ”diskutera” dagen eller lyssna på nyheterna. En intelligent hund som Don far ofta illa i hägn-miljön på sikt – och vi önskar därför att den här underbare grabben ska få lämna hägnet innan tristessen och monotonin börjar påverka honom. Han följer gärna med sin nya familj redan i höst och plockar svamp i de svenska skogarna. Var finns DU som kan ställa upp och ta emot Don?

Här kan DU läsa mera om honom.

%d bloggare gillar detta: