Katastrofläge – HJÄLP MIHAELA!

STAAD2

STAAD34

Flera av våra hundar kommer från hägnet Asociatia STAAD i Constanta. SaveTheDogs har här ett mångårigt samarbete med Mihaela Baisan. Nu har katastrofen inträffat som totalt lamslår Mihaelas möjligheter att hjälpa.En större tromb har dragit fram i området och fällt stora träd – som förutom att skada hägnet också har förstört den bil Mihaela använde för att hämta skadade hundar och även för att transportera hundar till SaveTheDogs hägn och till flygplatsen.  Mihaela är nu förtvivlad då hon inte kan svara upp på de samtal om djur i nöd hon nås av, och har stora svårigheter att få hem förnödenheter till de redan omhändertagna hundarna. Vi måste akut hjälpa henne att kunna införskaffa ett fordon – skadade / sjuka hundar får inte lämnas åt sitt öde ute i samhället. Det här är verkligt akut och vi ber om DIN hjälp. Denna insamling har prioritet över andra för tillfället.

STAADbilen

Vi ber om DIN hjälp.

Sätt in valfritt belopp på Hundhjälpens plusgiro, 355 425-0.Märk inbetalningen STAAD.
Vill du att ditt namn publiceras i vår gåvoredovisning så skriver du ”Godkänner PUL”.
Plusgiro 355 425-0

%d bloggare gillar detta: