Är det min tur nu?


Hej, det är Louvel här! Jag är i Norrtälje hos min jourfamilj men jag skulle så gärna vilja ha en helt egen familj där jag får stanna för alltid. Jag är en snäll och lyhörd grabb som älskar att springa och leka – och jag är snabb som vinden. Att gå ut i skogen är spännande och jag skulle trivas hos någon som tycker om att vistas i naturen. Mitt i en stad vill jag inte bo då jag blir lite stressad av allt ståhej. I mitt drömhem finns det en husse eller en matte – eller båda – och kanske en stabil och trygg hund som kan hjälpa mig tillrätta. Har min familj bara mycket tid för mig behöver jag ingen hundkompis. Katter har jag lärt mig bo med också. Ställer Du upp för mig så lovar jag ställa upp för Dig, bara Du lugnt visar hur vi ska göra för att länka ihop våra liv. Jag hoppas att Du finns där ute och att Du SER mig nu!
Mera om mig finns att läsa här.

%d bloggare gillar detta: