Åskis blev ensam i världen

Efter en lång väntan i hägnet fick Åskis komma till en varmhjärtad kvinna i Sverige.
Matte har nu tyvärr avlidit och Åskis är ensam i världen och bär på sin tunga sorg. Vi söker nu med ljus och lykta efter Dig som åter kan bringa glädje i hennes liv. Åskis är en dam i sina bästa år – namnet ändrades från Catrina då hon efter ankomsten till Sverige högljutt snarkade de första nätterna. Hon är glad och godmodig och älskar att promenera i markerna – och därefter slappa i soffan. Hon är lyhörd och lär sig gärna små trick – och leker glatt när andan faller på. Åskis älskar barn och hon skulle stortrivas i lantlig miljö där hon fick ströva omkring – men viktigast av allt – där hon återigen blir älskad.

Har Du ett hem för vår längtande Åskis?
Läs mera om henne här.

%d bloggare gillar detta: