Vem kan hjälpa vackra Indiana?

Indiana är en otroligt vacker, mjuk och mycket känslig flicka som efter att kamraten Poppy flyttat haft det svårt. Hon har inte hittat någon ny bästis och man ser att hon är ledsen. Indiana har ett stort behov av ömhet och kärlek – något som personalen med sitt pressade arbetsschema har svårt att tillgodose. Indiana håller sig därför mycket för sig själv och riskerar att i sin isolering bli svårt deprimerad. Vi söker nu med ljus och lykta efter Dig som kan ge vackra Indiana chansen till ett nytt och bättre liv, som en önskad och välkommen medlem i gemenskapen. Indianas högsta önskan är ett lugnt beläget hem med snälla människor och en snäll hundkamrat. Det är viktigt att man som ägare är införstådd med att tid / tålamod / empati är vägledande egenskaper i relationen.
Indiana behöver den här chansen för att må bra igen – finns DU där för henne?
Läs mera om henne här.

%d bloggare gillar detta: