Ett tryggt hem till vår blygaste viol – Gina

När man är liten och lite ängslig är det tufft i hägnet. Man är omringad av hundar i mängd som alla är intresserade av samma resurser. Det finns dåligt med plats att kunna dra sig undan och finna lugn. Personalen gör sitt bästa för att trösta och stötta men det räcker inte. Gina kommer aldrig att kunna blomma upp i hägnmiljön. Hon har helt klart en mycket dramatisk bakgrund som gör att hon har ett stort behov av lugn och trygghet – och en kärleksfull famn att krypa upp i. Någon som uppmuntrar och bara är snäll, någon som inte forcerar utan hjälper Gina framåt i den takt som passar henne. Vi söker DIG som kan ge Gina detta – och snarast. Ginas hem måste vara lugnt med vuxna, närvarande personer. Hemmet ska också vara beläget i mycket lugn miljö där Gina så småningom kan strosa runt i närområdet utan att bli skrämd. En egen trädgård / täppa vore underbart för henne. En liten, trygg hundkamrat vore ett utmärkt stöd. Gina behöver få lämna hägnet utan dröjsmål. Läs mera om henne här.

Gina har även en blyg liten kompis, Ara, med samma behov. Läs mera om Ara här.

%d bloggare gillar detta: