Min tid är NU! Jag önskar mig ett eget hem!

Hej Hundhjälpens alla vänner!

Egon här. Jag väntar fortfarande i hägnet på att någon ska upptäcka mig! Jag kan inte förstå varför ingen erbjuder mig ett hem – jag har ju så många goda egenskaper. Jag försöker alltid vara snäll, både med människor, hundar och katter. Jag leker gärna en stund och skulle älska att få promenera i skogen, det har jag aldrig gjort. Jag är en lugn kille som tycker om att filosofera och skulle nog kunna bli en trevlig soff-kompis hemma framför TVn. Här i hägnet är det alltid stojigt och det tycker jag är jobbigt. Jag skulle trivas mycket bättre i ett hem där jag fick en egen matte och / eller husse som brydde sig jättemycket om mig. Har DU inte plats för mig – jag skulle bli så lycklig?

Hälsningar,

Egon (Medgidia, Rumänien)

Läs mer om mig HÄR.

%d bloggare gillar detta: