Gemini söker sitt ”forever home”!

I Trollhättan väntar han ivrigt – vår käre, pigge Gemini – på sitt egna ”forever home”. Gemini är en glad, tillgiven och intelligent grabb som stortrivs ute i markerna. Från att ha varit lite blyg och tillbakadragen har han i jourhemmet gjort enorma framsteg och fullkomligt strålar av lycka när han får stå i centrum vid små träningspass eller lek ute i naturen. Hemma ”softar” han med de andra hundarna eller bredvid en av husets katter. Gemini önskar sig en egen familj nu – där han får bli ”viktigast i världen”. Han har så mycket att erbjuda; osvikligt kamratskap, en vän att vandra med – och inte minst – en alltid glad uppsyn. Gemini är helt enkelt en toppengrabb som Du inte får missa.

Här kan Du läsa mera om honom och här kan du fylla i en intresseanmälan.

%d bloggare gillar detta: