En vädjan från Delphi

Hej!

Delphi här. Jag har det svårt här i hägnet. Det är så mycket stoj och oväsen och jag som är en äldre tant skulle vilja ha mera lugn och ro. Visst tycker jag om mina kamrater här – men jag har haft en egen familj tidigare och det var härligt. Nu vill jag hitta ännu en familj som vill ta hand om mig och som jag får mysa med varje dag. Jag har inte stora krav annat än villkorslös kärlek och små promenader där jag får snusa bland buskar och stenar.  Jag har aldrig haft en egen bädd så det skulle jag vilja ha. Snäll är jag – och väldigt sällskaplig. Jag lovar att uppföra mig det bästa jag kan och göra Dig glad varje dag. Nu blir det snart sommar och här är sommaren het, över 30 grader. Jag som är en äldre hund tycker värmen är väldigt jobbig  – jag skulle vilja bo i Sverige då i stället. Ser lite dåligt gör jag men annars är jag pigg och glad och har inga hälsoproblem. Snälla någon, låt mig få flytta hem till DIG då jag är olycklig här.  Jag längtar så till Sverige, dit så många av mina vänner fått åka. Du kan läsa mera om mig här.

Hälsningar,

Delphi

%d bloggare gillar detta: