Nu längtar jag snart ihjäl mig – hjälp mig härifrån!

Vår underbare Rommy är en grabb full av kärlek. Han hör dock till de hundar som inte tycks bli sedda – och därför får vänta – och vänta – allt medan tiden går och sätter sina spår i ett längtande hundhjärta. Rommy har ett mycket stort behov av tillhörighet vilket han varje dag visar personalen genom att troget gå bakom dem när tillfälle finns. Skulle någon ha tid att sätta sig en stund för att mysa kryper Rommy nästan ur skinnet av lycka. Hägnlivet är svårt för en kärlekstörstande hund – och vi ber nu om hjälp för Rommy innan hans stora längtan efter egna människor att skämma bort övergår i en depression. Rommy kommer att erbjuda osviklig vänskap och många gemensamma glädjestunder. Var finns DU som kan ge honom ett härligt hundliv.

Läs mera om Rommy här.

%d bloggare gillar detta: