Tre övergivna hund-damer – med varma, klappande hjärtan

Delphi, Tasha och Tori – tre godhjärtade tikar som övergavs av sina ägare då de började bli lite till åren. Alla tre sörjde enormt och hade en mycket svår första tid i hägnet. De satt alla och blickade ut i fjärran – som om de väntade på att ägarna skulle återvända och hämta hem dem. Matlusten ville inte infinna sig. Nu har de motvilligt accepterat sitt öde – men längtan efter tillhörighet finns kvar – vilket visar sig i den omedelbara tillgivenhet och glädje hundarna visar den som tar sig tid till lite kel och samvaro. Låt inte dessa tre underbart godhjärtade damer få tillbringa sina sista goda år i hägn-miljön – det är förödande för dem. Öppna Ditt hem och ställ en varm famn till förfogande. Delphi, Tasha och Tori har så mycket att erbjuda. Läs mera om hundarna här:
Delphi
Tori
Tasha

%d bloggare gillar detta: