Ciucky behöver få sin flygbiljett!

Ciucky är en helt underbar kille i lite mindre format. Han är godmodig och social – och snäll med alla. Livet i hägnet är tufft för alla hundar men särskilt för många av de lite mindre som ideligen får se sig undanskuffade av de större och tuffare hundarna. Ciucky har då svårt att hävda sig och får ideligen stå tillbaka. Han missar godbitar i matskålarna, kel med personal och besökare, bra viloplatser. I stället står han snällt och väntar på sin tur – som aldrig kommer. Detta tär väldigt på en hund så fylld av vänlighet som lille Ciucky och hans behov av att få lämna hägnet är därför mycket stort. Tiden går, månad läggs till månad – och Ciucky väntar tålmodigt. Var finns DU som kan ge denne underbare kille det han mest önskar li livet – ett eget hem där HAN får vara viktig och där ingen tränger undan honom och gör honom osynlig. Ett hem där alla hans goda egenskaper blir uppskattade. Du som väljer att hjälpa lille Ciucky får en kamrat utöver det vanliga – var finns Du?
Här kan du läsa mera om Ciucky.

%d bloggare gillar detta: