Margherita – den svårast misshandlade häst som omhändertagits

Den utmärglade Margherita orkade inte dra sin tunga kärra och misshandlades närapå till döds av sin rasande ägare, en ung man med psykiska problem.
Tack och lov uppmärksammades misshandeln och kunde avbrytas av personal från SaveTheDogs. En lång rehabilitering av den svårt traumatiserade hästen vidtog. Margherita mår nu bra och får stå som symbol för den tragiska situation många arbetande hovdjur i Rumänien, hästar och åsnor, befinner sig i.
Hundhjälpen har tillsammans med SaveTheDogs och andra partners under det senaste året samlat in pengar till uppförandet av ett nytt stall vid Footprints of Joy, där redan en stallbyggnad inhyser omhändertagna hästar. Det nya stallet är nu klart och dedikerat till Margherita – som på bilden lyckligt tittar ut från sin trygga livstidsbostad, långt borta från svält och slag. Plakettem på stallväggen visar namnen på de partners som bidragit till byggnaden.

TACK alla våra hästägare, hästvänner och djurvänner som bidragit till stallet. Det är nu Margheritas HEM!

%d bloggare gillar detta: