Andreas känner sig ensam och ledsen

Vem kan ställa upp för vår vackre Andreas. Han och brodern Blaise var ett tight par som alltid sågs tillsammans. Nu fick Blaise turen att under 2013 få ett eget hem i Sverige dit han flyttat. Andreas var först lite bortkommen och väntade tålmodigt på att Blaise skulle komma tillbaka. Tiden gick dock och Blaise dök inte upp. Andreas började deppa och har inte funnit någon som kunnat fylla tomrummet efter Blaise. Följden blev att han är väldigt ensam och gör ett intryck att vara ledsen. Vad Andreas nu behöver är en egen familj som ger honom chansen att få stå i centrum och bli en uppskattad kamrat – då kommer Andreas att blomma upp igen och bli den levnadsglade kille han var tidigare. Han är en mjuk och mycket vänlig kille, som verkligen uppskattat den tid våra volontärer ägnat honom.  Var finns Du som kan ge Andreas chansen till ett bättre liv. Han väntar – och hoppas…..
Du kan läsa mera om Andreas här.

 

%d bloggare gillar detta: