Hjälp Melvin

fokus-melvin

Vår stilige Melvin har aldrig fått chansen till ett härligt hundliv. Hans tidiga bakgrund är fylld av fasor. I hägnet har han levt ett anonymt liv och därmed förgäves fått vänta på att möta en egen familj. Livet i hägnet är tryggt och mat dukas upp varje dag – men monotonin, stressen och frånvaron av kvalitetstid med människorna runtomkring är själsdödande – allt mer då tiden obarmhärtigt passerar. Melvin tappar sin livsgnista och för att inte förtvina helt behöver han nu ett ombyte av miljö – och EGNA människor som älskar honom för den han är. Det finns fortfarande kvar en glimt i hans ögon som vittnar om den härliga hund han är – men också en ledsenhet i blicken då han följer människorna med blicken.  Kan DU öppna ditt hem för vår vackre Melvin och ge honom glädjen åter? Kan DU ge honom tilltro och självförtroende, bejaka hans nyfikenhet och intelligens – men samtidigt skynda långsamt för att befästa det nya livet. HÖR AV DIG! Melvin behöver hjälp! Mer information om Melvin finns här.

%d bloggare gillar detta: