Hjälp Karol!

fokus-karol

Karol är en fantastisk hund med härlig personlighet. Det här är en grabb som kommer att tillföra sitt nya hem mycket. Han blir en vaken och trogen följeslagare i markerna och en varm kompis att luta sig mot i TV-soffan. Han är gladlynt, nyfiken och intelligent. Hägnet är dock mycket stressande för honom. Karol är en ledargestalt som ideligen testas av andra hanar som försöker klättra i rang. Det är därför svårt att finna en lugn tillvaro för vår vackre grabb i det överfulla hägnet. Nattetid tvingas man stänga in honom på en mycket liten yta vilket han upplever som enormt stressande och som får honom att må mycket dåligt. För att inte Karol ska tappa livsgnistan är det därför av vikt att han får lämna hägnet snarast. Är du hunderfaren och intresserad av en klipsk kompis / bästa vän – hjälp Karol!!! Han bor gärna som ensam hund eller med en pigg och trevlig tik! Tiden tickar och Karol får det allt svårare. Läs mer om Karol här.

%d bloggare gillar detta: