SaveTheDogs säger upp samarbetet med Dog Rescue

SaveTheDogs, huvudparten i den rumänska verksamheten, säger med omedelbar verkan upp samarbetet med svenska föreningen Dog Rescue. Beslutet grundas på ett försämrat samarbetsklimat samt oklarheter vad gäller den svenska föreningens verksamhetsinriktning och dess svårförståeliga föreningskultur. Samtliga hundar vid hägnet i Medgidia som ingått i Dog Rescues adoptionsprogram flyttas nu över till SaveTheDogs långvariga och trogna partner Hundhjälpen, som även tar ansvaret för framtida sponsring av detta hägn. Vi kommer att vara behjälpliga med att flyga hem redan bokade hundar. Dog Rescue svarar givetvis för sin verksamhet upp till dagens datum – vilket innebär ansvar för ev krav som kan komma att riktas mot föreningen, relaterade till dess verksamhet fram till idag.

Medgidia-hägnet’s supportrar är välkomna att följa arbetet i hägnet hos Hundhjälpen. För hemtagning av bokade hundar, vänligen maila linda@hundhjalpen.se för vidare information.

%d bloggare gillar detta: