Insamling: 50 kr till hundarna

insamling-50kr

Att skänka 50 kr gör skillnad. Det kan rädda en hund. 50 kr räcker till förbandsmaterial efter en operation där en hund t.ex. har befriats från en invuxen kedja. 50 kr räcker till kanyler och sprutor för att kunna ge vaccinationer och läkemedel. 50 kr räcker till två vattenskålar, till schampo mot ohyra, till mat åt en hund i två veckor, till bensin för att åka och hämta en svältande hund…

Under hela september kommer vi att ha en insamling till de små, men så helt avgörande saker som behövs för att kunna hjälpa hundar i nöd. Vår tanke är att i början av oktober kunna skicka ner 50.000 kr till hägnet i Rumänien, pengar att användas i det dagliga arbetet. För att nå 50.000 kr så behövs det att 1000 personer skänker varsin 50-lapp. Tillsammans så klarar vi det! Vill man skänka mer så går det bra såklart.

Vänligen betala in din gåva på Hundhjälpens plusgiro 355 425-0 och märk din inbetalning med ”50 kr september” och ditt namn, samt ”PUL” om du vill att namnet ska synas i vår gåvoredovisning.
Ett varmt tack för ditt stöd!

%d bloggare gillar detta: