Hjälp på plats – endast med vår hjälp

paw-surgery-2013Denna hund gick länge omkring med en stor tumör på sin tass utan att någon brydde sig. Till slut kontaktades hägnet i Cernavoda av en djurvän och klumpen, som vägde över 1 kg, opererades genast bort och skickades för undersökning till ett laboratorium.

Detta är bara ett fall av flera som veterinärerna ställs inför varje dag.

Denna hjälp som ges hundar i nöd är helt beroende av donationer. Det behövs en ny veterinärklinik som är bättre rustad i Cernavoda och som är belägen intill det nya hägnet. Den kan bli verklighet med din och vår allas hjälp. Varje donerad krona når oavkortat arbetet för hundarna i Rumänien. Hundhjälpen har inga löne- eller lokalkostnader, allt vårt arbete sker ideellt. Vänligen skänk en gåva till Hundhjälpens plusgiro 355425-0 och skriv i meddelandefältet på din inbetalning: Ditt namn + Nya kliniken + Godkänner PUL (om du godkänner att vi publicerar ditt namn i gåvoredovisningen). Tack för att du stöder arbetet på plats så att hundar kan ges den hjälp de behöver!

Nedan: Bilder från när hunden räddades.

paw-surgery-2013-1      paw-surgery-2013-2

%d bloggare gillar detta: