Hundhjälpens höstläger 2013

lager-2013

Vi är glada att kunna meddela att Hundhjälpens höstläger återigen blir av! Denna gång samlas vi utanför Göteborg, på en trevlig liten gård med naturen inpå knuten. Vi får storfrämmande från Rumänien i form av Andrada som är vår adoptionsansvariga i Cernavoda. På programmet står bl.a. föreläsning om stress och stresshantering hos hundar av hundinstruktör Anna Halfvarsson från Hälsa Hundcenter och som arbetat på Hundakademin sedan 1997. Dessutom får vi av Jennifer Bengtsson, likaså från Hälsa Hundcenter, lära oss hur man ger 1-a hjälpen och allmän omvårdnad till hundar. Sista dagen ägnar vi oss åt aktiveringsträning för att öka hundens självförtroende, samt förbättra samarbetet mellan ägare och hund. På kvällarna samlas vi runt lägerelden för trevlig samvaro.

Datum: 8-6 september.
Plats: Ljungslätt scoutgård (utanför Göteborg). Se karta.
Kostnad: 600 kr för medlem, 850 för icke medlem.
Att ta med sig: Sovsäck, liggunderlag, regnkläder, hundmat, hundgodis, mat- och vattenskål.
För mer information: Maila info@hundhjalpen.se

Kost (vegetarisk) och logi, samt det som står i programmet ingår. Kaffe/thé serveras till självkostnadspris. Vill man dricka vin till middagen, så får man ta med sig det själv. Dusch finns.

Anmälan är bindande och skickas snarast, pga begränsat deltagarantal, till info@hundhjalpen.se. Anmälan ska innehålla följande: Namn, adress, telefon, mailadress, antal hundar, resesätt (bil, tåg, buss), ev matallergi och mot vad i så fall. Inbetalning av lägeravgiften gör du när du får en bekräftelse av oss via mail. Betala då in beloppet på Hundhjälpens Plusgiro 355 425-0 och skriv ditt namn + LÄGER i meddelandefältet. Senast den 31 augusti måste vi ha fått in både anmälan och avgiften!

I god tid skickar vi ut en vägbeskrivning för er som reser med buss eller tåg, samt telefonnummer till ansvariga som är på plats i lägret.

Kl 16.00 på fredagen kickar vi igång, men det går naturligtvis bra att anlända senare om man inte har möjlighet att komma på eftermiddagen. Välkomna både två-, tre- och fyrbenta till ett trevligt och givande läger!

%d bloggare gillar detta: