Hägnet översvämmat igen! Hjälp hundarna!

oversvamning-2013-01      oversvamning-2013-02

Donaus höga vattennivåer i Centraleuropa har nu nått Cernavoda i Rumänien. Häftigt regn har bidragit till att det gamla hägnet är återigen helt översvämmat, inklusive veterinärkliniken. Hundarna som befann sig i detta hägn har flyttats till nya hägnet och placerats i temporära inhägnader. Situationen är mycket prekär, både för personal och för hundarna. Hjälp oss att få den nya kliniken färdigbyggd i det nya hägnet så att hundarna garanteras vård och trygghet och slipper sådana här katastrofer! Vänligen sätt in ditt bidrag till den nya kliniken, som finansieras helt av donationer, på Hundhjälpens plusgiro 355425-0 och skriv i meddelandefältet på din inbetalning: Ditt namn + Nya kliniken + Godkänner PUL (om du godkänner att vi publicerar ditt namn i gåvoredovisningen). Tack för ditt stöd!

Läs mer om den nya kliniken här.

%d bloggare gillar detta: