Tre blyga violer

fokus-alfonsa-eusebia-marini

Tre systrar – tre blyga violer – tre oupptäckta, längtande flickor. Alfonsa, Eusebia och Marini hade en tuff start i livet. De är snälla och kärleksfulla flickor som väntar, väntar och väntar på att någon ska upptäcka dem och erbjuda dem en plats i en varm gemenskap. Systrarna är mjuka och vänliga hundar som inte alls kommer till sin rätt i den bullriga och stökiga hägn-miljön, där de ständigt får stå tillbaka för de tuffare och mer dominanta hundarna. När de söker kontakt blir de bortknuffade och vågar inte stå på sig. Dessa underbara flickor behöver hjälp för att kunna blomma upp och ta full del i ett härligt hundliv. De behöver snälla och förstående människor som erbjuder dem ett hem i lugn miljö och kloka hundar som ledsagare. Upptäck Alfonsa, Eusebia och Marini – och ge dem sin livsresa – från en undanknuffad plats i hägnet till att få vara i centrum hos någon som älskar och värnar om dem. Klicka på namnen för att läsa mer om dem: Alfonsa, Eusebia, Marini.

%d bloggare gillar detta: