Vi önskar er en Glad Påsk!

gladpask

Hundhjälpen önskar er alla en trevlig påskhelg! För er som åker skidor så hoppas vi på bra skidföre, men annars så måste vi erkänna att vi längtar efter våren. Arbetet i Hundhjälpen har de senaste veckorna pågått frenetiskt. Vårt nya bokföringssystem är installerat och medlemsregistret håller på att införlivas med detta. Nya aktiva medarbetare introduceras i sina uppgifter. Vissa saker har dock fått stå lite åt sidan, bland annat hemsidan, men vi hoppas snart komma ikapp med allting. Vi har fortfarande tyvärr inte tillgång till vår internetbank. Enligt de uppgifter vi har fått från banken så behöver de ytterligare 10 bankdagar för att gå igenom de nya fullmakterna och andra handlingar som krävs för att öppna internetbanken. Men så fort denna är igång, så kommer vi med våra gåvoredovisningar. Vi har vänt skutan och har nu en ny kurs som bara pekar framåt, men vi är alla medvetna om att våren kommer att innebära utmaningar för att få Hundhjälpen helt på fötter.

Men nu väntar en påskhelg för oss alla. Vi tillönskar er en fin samvaro och sköna långpromenader tillsammans med era hundar!

%d bloggare gillar detta: