Förändringar i föreningen

Vi hälsar Martin Blohm välkommen som ny kassör! Martin har en kandidatexamen inom företagsekonomi och arbetar som redovisningsekonom på ett företag.

Annica Fransson fortsätter som ledamot men överlåter pga svårigheter med internetuppkoppling sitt sekreteraruppdrag till Ulrica Åkesson.

Kina Lundberg hoppar in och hjälper till i jourhemsverksamheten. Annie Olsson påbörjar sin karriär som placerare.

Vårt nya bokföringssystem är verkligen kraftfullt. Alla som skänker en gåva får automatiskt ett bekräftelsemail om mailadressen är känd. Varje donation får ett nummer som kan spåras och blir därför unik. Gåvoredovisningarna tas ut av programmet och ej längre manuellt. Alla poster i bokföringen länkas till ett dokument (faktura, kvitton, etc), så att det klart framgår vad posten gäller. Bevakning av avbetalningar, fakturor, m.m. sköts av mjukvaran. Systemet är SIE-godkänt, vilket är en standard för överföring ev ekonomiska redovisningsdata mellan datorsystem.

Förhoppningsvis får vi i slutet av veckan reda på hur mycket som har kommit in på Hundhjälpens konto. Vi meddelar er i samma sekund som vi får veta det. Själva kontot öppnas för oss så fort vår bank har gått igenom våra insända protokoll som gäller nya behörighetsroller. Vi räknar med att detta sker i nästa vecka. Så fort vi får tillgång till vårt konto kommer vi att tacka er alla här direkt på hemsidan; era namn kommer för alltid att vara förknippade med räddningen av Hundhjälpen!

%d bloggare gillar detta: