Elever informerade om Hundhjälpen

projektarb-2013-01    projektarb-2013-02

Två elever i Stockholm, Niklas Casseland och Simon Spencer, avslutade sitt projektarbete med att ha ett infobord om Hundhjälpen i Stinsen galleria den 12 februari. Niklas berättar: ”Vi gjorde detta som projektarbete via skolan där vi fick välja ämne och mål och vi valde självklart Hundhjälpen. Det var väldigt många som kom fram till vårt bord, minst 200 personer. Vi hoppas med detta kunna inspirera andra att hjälpa Hundhjälpen så att fler herrelösa hundar kan få ett hem.”

Vi på Hundhjälpen vill varmt tacka både Niklas och Simon för ert arbete för de utsatta hundarna i Rumänien! Det gläder oss extra mycket när ungdomar engagerar sig och vill sprida kunskap om hur det kan se ut för mindre lyckligt lottade varelser. Bra jobbat, Niklas och Simon!

%d bloggare gillar detta: