Våra härliga jourhundar

cupido-fokus

Våra härliga jourhundar befinner sig i någon sorts ”ingenmansland”. De är inte i hägnet men kan heller inte börja sina nya liv då de inte har permanenta hem. Vi vill nu slå ett slag för Lupetta och Cupido, två fantastiskt fina hundar som väntar i sina tillfälliga svenska hem. Lupetta är en mycket intelligent och läraktig hund som kommer att tillföra sin nya familj ett troget sällskap i alla situationer. Cupido är på unghundens vis pigg och glad och leker gärna med såväl andra hundar som med människor.

Du har möjlighet att träffa hundarna i sina jourhem och bilda dig en egen uppfattning om hunden är ”rätt” för dig. Vi upplever att jourhundarna ofta får stå tillbaka för hundarna som fortfarande är kvar i Rumänien – och vill belysa deras existens och längtan efter egna fullvärdiga hem. När en jourhund får flytta till sin nya familj frigörs även jourhemmet och kan då stå berett att rycka in i en krissituation eller vid en planerad jourvistelse. Läs mera om Lupetta här och Cupido här – ge dessa underbara hundar en chans!

Nya bilder och jourhemsrapporter är upplagda på deras respektive sida.

%d bloggare gillar detta: