Petition för att stänga avskyvärda "Spike"

spike-petition

Save The Dogs (STD) har startat en namninsamling för att stänga ner hägnet ”Spike” i staden Cernavoda. I tio år har STD krävt en nedläggning av detta hägnt, där ca 150 hundar och ett okänt antal katter lever under fruktansvärda förhållanden, på grund av smuts, brist på mat och veterinärvård. Hundarna kastreras inte, de är sjuka av bland annat skabb och valpsjuka. Hägnet är belägen i stadens fattigaste distrikt.

Myndigheterna i Cernavoda vill ej längre hyra ut marken till Spike och har bett STD att ta hand om djuren som vistas där, vilket STD garanterar att göra. Denna petition syftar till att stödja stadens beslut, som gjordes till förmån för djuren och för alla medborgare. Här är länken till petitionen som du kan skriva på och här är en liten ordlista: nome: förnamn / cognome: efternamn / città: stad / perché e importante per te?: här kan du lämna en kommentar / mostra la mia firma: visa min signatur på change.org / firma: skicka

%d bloggare gillar detta: