Medlemserbjudande: Rabatt på kurs i naturligt ledarskap

Hundhjälpens medlemmar får 10 % rabatt på denna kurs. Hör av dig till info@hundhjalpen.se för att få rabattkoden som ska anges vid anmälan.

Unik föreläsning om hundens fantastiska kommunikation/signaler, flockbeteende, relation mellan hund och människa.

Vill du utvecklas i ditt hundägarskap eller har du en hund som har s.k. problem-beteende, är stressad, hyperaktiv eller på andra sätt visar på ett beteende som är svårt att förstå. Har du ett yrke där du ofta kommer i kontakt med hundar?

Då har du glädje av att lyssna på Tony Knight, the International Dog Listener. Son till Jan Fennell, som är bästsäljande författare till boken Förstå din hund och som har en egen Tv-serie i England.

Metoden som Jan Fennell tagit fram heter Amichien© Bonding och grundar sig på hundens naturliga sätt att kommunicera. Världen över växer denna vänliga metod som är helt utan våld, skrik eller andra obehagliga tillbehör.

Välkommen på en föreläsning där Tony Knight ger dig nycklarna till hundens kommunikation. Det är en mycket informativ och också underhållande föreläsning där du får kunskap om hur du kan kommunicera med din hund på ett sätt som hunden förstår. Många ”aha” moments kommer att dyka upp i dina tankar. (föreläsningen är på tydlig och enkel engelska)

Datum: 21 mars 2013 Klockan 19.00 – ca 22.00

Plats: Hammarbackskolans aula, Ekebyvägen, Vallentuna Stockholms län

Kostnad: 200 kr

Frågor och anmälan gör du på hundinspiration@gmail.com eller ring 0709-786100. Efter din anmälan får du en bekräftelse med betalningsuppgifter mm. vid förhinder återbetalas inte biljettkostnaden, men den får gärna överlåtas till annan intresserad.

Välkommen att utvecklas och inspireras i ditt hundägarskap eller i ditt yrke där du möter hundar!

Läs mer här: www.hundinspiration.se

%d bloggare gillar detta: