Nej… inte en vinter till!

fokus-austin-homerAustin och Homer – två äldre herrar – två fantastiska individer. Båda har levt i princip hela sitt liv i hägnet – med allt vad det innebär av trängsel, oväsen, stress och konkurrens. Ska livet verkligen inte kunna erbjuda dessa äldre gentlemen något bättre, ett liv där de får bli välkomnade och älskade, där de får god mat och tuggben, där de får vila i sköna bäddar och får en daglig ranson kel och små trevliga promenader. Mer kräver de inte. Att adoptera en äldre hund är en känsloresa – att få erbjuda dem livets goda som de alltid missunnats. En äldre hund anpassar sig vanligtvis väldigt lätt och är en ”tacksam” individ. Att hunden bott många år i hägnet inverkar inte på dess anpassningsförmåga – utan den är som våra andra hundar lika mån om att försöka förstå, göra rätt och vara till lags.

Vi hoppas nu från hjärtat att Austin och Homer nu ska få göra resan ”in i värmen” innan den värsta kylan sätter in i Rumänien – en kyla som blir allt svårare för en åldrande hund.  Vi söker nu DIG som vill öppna ditt hem och ge dessa hundar en chans! Du kan läsa mera om Austin här och om Homer här. En intresseanmälan kan du fylla i här.

%d bloggare gillar detta: