Dessa underbara flickor….Dalma och Ottavia!

fokus-dalma-ottaviaMan kan fråga sig varför dessa två fantastiska tikar ännu inte fått sina egna hem, utan fortfarande väntar i hägnet – där den ena dagen är lik den andra. Monotonin är själsdödande och tär på hundarna. Dalma och Ottavia har i hägnet utvecklats mycket positivt från ganska osäkra hundar till hundar med gott självförtroende, stor kärlekspotential och med ett behov av att få höra till – att få en egen människa att ty sig till. Ändå väntar de – oupptäckta! Det här är glada, nyfikna och mycket intelligenta flickor. Charmiga och vänliga. Det här är flickor som inte borde behöva uppleva ännu en vinter till i hägnet då de har så mycket att erbjuda ”sin” människa i form av vänskap, sällskap och uppskattning.

Vi är många inom Hundhjälpen och bland  våra aktiva medlemmar som träffat såväl Dalma och Ottavia och tagit dem till våra hjärtan. Vi berättar gärna mera om dem. Var finns du som kan ge dem chansen till ett bättre liv? Ta chansen till upplevelsen att få berika en av dessa underbara flickors liv – och samtidigt berika din egen tillvaro. Läs mer om Dalma här och om Ottavia här.

%d bloggare gillar detta: