Vi vädjar för vår käre Nini

fokus-niniNini’s jourmatte ska flytta och då den nya miljön inte är lika lämplig för Nini, söker vi med ljus och lykta ett hem snarast för denna vackre pojke. Nini är på många sätt en mycket speciell och känslig hund. Han behöver därför bo i ett lugnt hem utan mindre barn. Hemmet måste ligga i en lugn miljö, helst på landet. Nini stressas lätt av höga ljud och buller, vilket man måste ta stor hänsyn till. Man måste också förstå att hemmet är tryggheten för Nini, men att han med glädje följer med på promenader i skog och mark.

Han trivs bra med en snäll hundkamrat, så vi vill gärna att det i hemmet finns en sådan som sällskap. Mer information kan lämnas av jourmatte vid kontakt. Läget börjar bli förtvivlat akut och vi vädjar till alla Hundhjälpen-vänner att hjälpa oss hitta Nini’s egna permanenta hem. Läs mer om Nini här.

%d bloggare gillar detta: