Carmelina behöver hjälp akut!

fokus-carmelinaVi har vid våra besök noterat att underbara Carmelina mår allt sämre i hägn-miljön. Ett fåtal hundar, ofta känsliga och mycket intelligenta, har svårt att finna ro i en omgivning där stress, skällande och konkurrens hör till vardagen. Carmelina har dessutom ett mycket stort behov av mänsklig närhet och tillhörighet vilket gör det ännu svårare att härda ut. Resultatet har blivit att hon magrar av i rasande fart. Jämfört med tidig vår är hon nu snart bara ”halva” hunden. Hon är givetvis noggrant veterinärundersökt för att säkerställa att hon inte har något hälsoproblem som förklaring till viktminskningen – men Carmelina är frisk som en nötkärna. För att inte gå under helt nu måste hon snarast få lämna den för henne själsdödande omgivningen i hägnet. Hon orkar inte en vinter till. Snälla Du som kan öppna Ditt hem för denna kloka och kärlekstörstande flicka – hör av Dig snarast. Du kan fylla i en intresseanmälan här och läsa mer om Carmelina här. Läget är akut!

%d bloggare gillar detta: