Mycket akut vädjan för hundarna

akut-insamling-2012Kritiskt ekonomisk läge – hundar kan ej ges vård
Vi vädjar akut för hundarna nere i Rumänien! Hösten är normalt en period då donationer minskar till vår samarbetspartner Save The Dogs, men finanskrisen har gjort att läget nu är ännu värre. Sargade hundar som hittas riskerar att inte få vård, eftersom medel till inköp av exempelvis suturer saknas. Sjuka hundar som behöver antibiotika får vänta tills pengar för inköp av medicin finns tillgängligt. Ekonomin kommer under hösten bara att kunna tillgodose basala behov som mat åt hundarna.

Vi kan bara hjälpa med din hjälp
Vi vädjar till alla att donera en valfri summa, helst redan idag. Alla bidrag, stora som små, tas tacksamt emot och går oavkortat och omedelbart ner till arbetet för hundarna. Det kan vara just ditt bidrag som gör att en hund som behöver opereras efter exempelvis en trafikolycka, faktiskt får den hjälp som den så väl är värd. Möjligheterna att hjälpa finns, men pengar saknas. Sätt in ditt bidrag på Hundhjälpens Plusgiro 355 425-0. Märk din inbetalning med ditt namn + PUL, om du vill att ditt namn ska stå med i vår gåvoredovisning.

För denna insamling, eftersom det är så bråttom, ser vi helst att du bidrar genom insättningar på vårt plusgiro, eftersom SMS-inbetalningar utbetalas till oss med en viss fördröjning.

Ett varmt tack till alla som räcker ut en hjälpande hand!

%d bloggare gillar detta: