En hunds vädjan om uppmärksamhet

Det finns hundar i hägnet som pockar på uppmärksamhet, som är först framme och hoppar mot besökaren. Det finns hundar som uppmärksammas för att de kanske stressas i hägnet och snabbt behöver få ett hem. Sedan finns det hundar som står där försynt och väntar på att få bli klappade, de som finns år ut och år in i vårt adoptionsprogram och som ingen verkar se. Söta, snälla Rudy är en sådan hund, en som står där… och väntar tålmodigt på sin tur.

Rudy har en syster och bägge två har bott många år i hägnet innan de år 2010 sattes upp för adoption. Systern Ruby blev äntligen bokad för en tid sedan och får snart komma till Sverige. Men ska Rudy få bli kvar? Nej, vi kan inte ens tänka tanken och ber alla att hjälpa henne att också få ett hem. Rudy är nu 8 år, men skulle kunna få många fina år i en familj där hon blir älskad… och uppmärksammad. Hennes överlåtelsekostnad är sänkt till 1500 kr och vi låter nu allt ljus skina över dig, Rudy, och din vädjan om att bli sedd. Läs mer om Rudy här.

%d