Sara Turetta fick medalj av Italiens president

sara-medaljSave The Dogs grundare och ordförande, Sara Turetta, har nu äntligen uppmärksammats på högsta nivå för sitt fantastiska arbete för Rumäniens plågade djur. Hon har nu av Italiens president tilldelats medaljen ”Knight of Italy’s Star”.

Det är första gången i historien en djurrättsaktivist får denna förnämliga utmärkelse. Medaljen överlämnades vid en ceremoni vid Italiens ambassad i Bukarest den 10 juli. Sara höll vid tillfället ett gripande tal där hon vidhöll den fortsatta kampen för samhällets svagaste, människor och djur. Ledorden ”Glädje – Utbildning – Dialog – Hopp” ska guida den framtida verksamheten.

Vi gratulerar från våra hjärtan Sara till den fina utmärkelsen och känner stor stolthet över vårt samarbete med Save The Dogs.

%d bloggare gillar detta: