Nu öppnar det nya hägnet!


Den 23 juni är en historisk dag och en glädjens dag! Det nya hägnet öppnas och representanter från de organisationer som har hjälpt till är på plats för att bevittna det mångåriga projekt som nu äntligen står färdigt. Från Hundhjälpen närvarar Linda West och Susanne Karlsson.

Det nya hägnet kommer att innebära en stor förändring till det bättre för hundarna, både med omedelbar verkan och på längre sikt. Uppvärmda hundhus är bara ett exempel på den komfort som hundarna nu kommer att erfara. På längre sikt kommer anläggningen vara ett exempel att visa upp i hela Rumänien och därigenom vara en ledstjärna för andra att följa.

Resan fram till idag har varit lång, med många hinder på vägen. Men tack vare alla som har bidragit och arbetat för projektet, så står nu hägnet nu på plats. Vi riktar ett STORT TACK till alla, utan er hade vi inte fått uppleva denna dag!

Resan går nu strax vidare för att realisera den nya veterinärkliniken som ska byggas vid det nya hägnet… men idag stannar vi upp och bara gläds åt vad vi allesammans hittills har åstadkommit!

%d bloggare gillar detta: