Monicas högsta önskan – ett eget hem snabbt!


Efter en kort tid i jourhem är nu Monica redo för flytten till ett alldeles eget hem – hennes livs första. Monica är en go och glad tjej som månar väldigt om ”sina” människor. Hon har anpassat sig oerhört bra till livet i Sverige och har lärt sig lite grundläggande kunskaper. Vi önskar henne nu snarast en egen matte / husse / familj som hon kan knyta an till och finna gemenskap hos. Monica vill dock inte dela sina människor med andra hundar utan är fullständigt nöjd med att vara ensam hund i hemmet och därmed ”viktigast i världen”. Då nuvarande jourhem av praktiska skäl måste lämna Monica vidare och vi inte gärna vill jourhemsplacera denna fina tjej igen söker vi nu här med ljus och lykta efter det permanenta hemmet där trevlig samvaro och trevliga promenader står på agendan dagligen. Vem kan hjälpa Monica att få sin högsta önskan uppfylld? Läs mera om Monica här.

%d bloggare gillar detta: