Hundarnas bödel förlorade i valet

Nu kan äntligen skräckens tid vara över i Cernavoda. Idag valde stadens invånare en ny borgmästare. Sittande Mariana Mircea förlorade i valet och alla hundvänner kan nu pusta ut. Mircea har hundratals liv på sitt samvete. Hon har i flera år, utan vare sig förnuft eller medkänsla, anlitat hundfångare för att rensa stadens gator från gatuhundar.  Hundarna har förts till ett dödshägn och där avlivats medelst giftinjektioner i bröstkorgen. Vid den senaste utrensningen i våras, så chockades hon dock av de ca 5000 protestmail som skickades till henne från människor i Sverige, Finland och Italien. Hon gav då order om att utrensningarna temporärt skulle upphöra.

Mircea har varit motståndare till vårt arbete med hundarna och i flera år försvårat byggandet av det nya hägnet. Må alla skrik från vettskrämda hundar ge dig mardrömmar livet ut, Mariana!

%d bloggare gillar detta: