Nytt i kampanjen "Sponsra vår resa"


Tre nya hundar har lagts till kampanjen ”Sponsra vår resa”: Jakes, Marto och Ottavia. De har liksom övriga väntat alldeles för länge på ett eget hem. Glädjande är dock att 10 av kampanjens hundar med er hjälp har blivit bokade! Det tar i genomsnitt faktiskt bara 2 månader från att en hund börjar sponsras tills den blir bokad. Det tycker vi är fantastiskt och vi tackar alla som har hjälpt till!

Nytt på kampanjsidan är också att man nu mer exakt kan följa kampanjens utveckling för varje hund – när den blev uppsatt i adoptionsprogrammet, när den lades till i kampanjen, när den blev bokad etc. Av de tidigare hundarna så väntar ännu Rudy (på bilden ovan), Sabin och Friday på ett eget hem. Sabin har gått och blivit 6 år och sponsras då även automatiskt av själva föreningen, därför har hans överlåtelsekostnad sänkts till 2000 kr.

Vill du specifikt hjälpa en hund att få ett eget hem och kunna följa dess väg, så kan du bidra till deras resa med valfritt belopp. Hundhjälpen sponsrar redan alla äldre och handikappade hundar, så din hjälp behövs för dessa som har väntat länge. Tillsammans kan vi se till att de får lämna hägnet! Läs mer om kampanjen här. Tack för ditt stöd!

%d bloggare gillar detta: