Hundträff i Örebro

Lördagen den 9/6 2012 kl.12.00 är det Rumänträff i Örebro!
Kaffe, te, saft, läsk, mackor med olika sorters pålägg att välja på kommer att finnas. Alla är varmt välkomna!

Vägbeskrivning (se karta här):
Från E18/E20 Oslo/Göteborg: Kör i riktning mot Stockholm. Tag avfart 116 mot Fellingsbro, Rinkaby, Myrö, Rynningeåsen. Följ skylt mot Rynningeåsen sväng vänster. Följ grusväg tills ni ser klubbstugan (Örebro Hundsällskap BK), en röd stuga, på höger sida. På vänster sida finns agilityplanen.

Från E18/E20 Arboga: Kör i riktning mot Göteborg/Oslo. Tag avfart 116 mot Fellingsbro, Rinkaby, Myrö, Rynningeåsen. Följ skylt mot Rynningeåsen sväng vänster. Följ grusväg tills ni ser klubbstugan (Örebro Hundsällskap BK), en röd stuga, på höger sida. På vänster sida finns agilityplanen.

%d bloggare gillar detta: