Rapport från årsmötet 2012


Hundhjälpens årsmöte hölls i år på Ekerö, utanför Stockholm. 12 medlemmar, däribland Sara Turetta,  njöt av det vackra vädret, god mat och framför allt den trevliga atmosfär som mötet präglades av. Ca 20 hundar sprang lösa i trädgården, och fungerade utan bråk tillsammans, trots att de flesta aldrig hade träffats innan.

På mötet valdes en ny styrelse och Hundhjälpen tackar härmed avgående styrelseledamöter och välkomnar den nya styrelsen som nu tar vid: Caroline Berggren (ordförande), Linda West (vice ordförande), Annika Fransson (sekreterare), Joakim Nilsson (kassör). Till övriga ledamöter valdes Ulrica (Hatakka) Åkesson, Annie Olsson, Mathilda Palmé och till suppleanter valdes Kine Eriksson, Lilian Lernås, Helena Piatos. Till revisor valdes Susanne Karlsson. Till valberedningen valdes Robin Fondin och Anne Nilsson.

Ytterligare många aktiva medlemmar har anmält sitt intresse av att få  hjälpa till vilket glädjer oss enormt. Sidan ”Kontakt” kommer snart att uppdateras och där hittar ni vilka som arbetar med vad. Här finns fler bilder från mötet.

%d bloggare gillar detta: