En flicka (och en grabb) i nöd – läget är akut

Tack vare våra resenärer och vår kontaktperson i hägnet uppmärksammas emellanåt hundar som mår mycket dåligt i hägnet. Vi vädjar nu för en av våra flickor – Dalila. Hon behöver snabb hjälp för att inte gå under i hägn-miljön.

Dalila är en mycket känslig, lite mindre tik som har svårt med stressen, konkurrensen och oväsendet i hägnet. Hon är oerhört kärlekstörstande och har ett stort närhetsbehov – vilket inte kan tillgodoses i hägnet där personalen har en mycket tung arbetsbörda. Dalila vill inget annat än höra till någon, få gosa och leka. I stället tynar hon nu bort då hon knappt äter mera. Dalila är fullt frisk men nu endast en skugga av sitt forna jag – mager som en sticka med revben som sticker ut. Vi vädjar till Dig som kan ge denna fantastiska flicka tillhörighet och en kärleksfull famn. Läget är mycket akut. Kan Du inte ta emot en tik utan endast en hane så är Dalilas kamrat Friday i en liknande situation, en väldigt rar kille med känslig karaktär, svårt stressad av miljön och i behov av en snabb flytt därifrån. Kan Du öppna ditt hem?

Dalila och Friday har båda sänkt överlåtelsekostnad. Läs mer om dem genom att klicka på deras respektive namn.

%d bloggare gillar detta: