Räddningsaktion på Långfredagen


En av våra resenärer, Susanne, är just nu i Rumänien. Idag for de till dödshägnet i den närliggande staden Constanta för att rädda fyra hundar. Susanne beskriver räddningsaktionen så här:

”Dödshägnet Biobaza är fruktansvärt. Sjuka och skadade hundar vistas tillsammans med valpar och gamla hundar. Förbränningsugnen stod där, mitt mellan hundgårdarna. Det fanns inget vatten för hundarna att dricka. Biobazas personal bar ut hundarna i nackskinnet till vår transportbil.

Jag kommer aldrig någonsin glömma ansiktena på de hundar som jag såg där idag. Några viftade på svansen, andra var för rädda för att ens våga titta på mig. Det här kommer att förfölja mig för alltid.”

Vår personal bokade ytterligare hundar som ska hämtas senare. Varje hund måste lösas ut med 500 kr. Se fler bilder från räddningsaktionen här (dock inga bilder inifrån själva dödshägnet eftersom det är förbjudet att fota där). Tack Susanne för din otroliga insats!

%d bloggare gillar detta: